Fontos Információ

Használt autót nem számítunk be, nem vásárolunk. Ellenben ha tőlünk vásárol, hitellel kapcsolatban tudunk segíteni.

Autót ELŐLEGGEL tudunk hozni, megrendelő aláírása után 50% előleget kérünk, a maradék összeget az autó lepapírozása és forgalomba helyezése után kell fizetni.Ha gyanakszik hogy ellopjuk, lelépünk az előleggel, kérem ne keressen minket, erről senkivel nem vitatkozom.

"Hozzon egyet és ha nem tetszik biztosan el tudja adni, jó autó..." rendelés leadást nem áll módunkban fogadni.

Ha éppen van raktáron autónk amit előzetes rendelés nélkül hoztunk be, azt természetesen ingyenesen megtekintheti, próbálhatja.

Ha az autóinkat le szertetné vásárlás előtt ellenőrizni, a www.autodna.hu oldalon sok hasznos infot szerezhet.

Autóinkat kérem megtekintés és kipróbálás, szerelővel átnézés, festékréteg mérés után véleményezzék és az árról is akkor beszéljünk. Bennünk és autóinkban emiatt csalódni sose fog.

Cégem nem trükközik az áfával.NEM vásárolunk licitoldalon törött, nagy futásteljesítményű autót, emiatt nem fogja Öntől a Nav elkobozni az autót a későbbiek folyamán.

Behozott autóink törés és óratekerés mentesek amit garanciával adunk át a leendő tulajdonos részére.Garancia díj az árba van beépítve, nem lehet külön kérni vagy nem kérni.

Egy-két köfelverődés és vagy karc előfordulhat.

Magyarországon mire egy autót forgalomba helyezünk, honosításért vagy műszaki vizsgáért, eredetvizsgáért, rendszámért, törzskönyvért, forgalmi engedélyért fizetünk meg vagyonszerzési illetéket és regadót is szed az állam. Egy kb 2,5 millio forintos autóra van trélerezéssel vagy lábon behozatallal meg a fenti terhekkel kb 250.000 ft költség de Önnek névre írással meg újra erdetvizsgával nem kell már foglalkoznia és NEM KELL erre költeni mert egyből az Ön nevére kerül a gépjármű, de nem a német, hanem a mi nevünkről.

 

© Copyright 2019 - Minden jog fenntartva

Készítette: Weboldal készítés Szeged - TheSystemWeb.com